Спартак ще опита да прекъсне черна серия срещу Левски в неделя. До

...
Спартак ще опита да прекъсне черна серия срещу Левски в неделя. До
Коментари Харесай

Спартак ще опита да прекъсне черна серия срещу Левски

Спартак ще опита да прекъсне черна серия срещу Левски в неделя. До този миг " соколите “ са записали 19 мача подред без победа против " сините ".

В тези дуели варненци имат 18 загуби, 11 от които следващи, и един еднакъв. Най-голямото им проваляне е с 0:7 вкъщи, а в столицата са губили един път с 0:6 и три пъти с 0:5, като за последно отнесоха петица през юли тази година.

За финален път Спартак приключи наедно с Левски през април 2003 година в София и изгубените две точки лишиха „ сините “ от купа и я сервираха на Стойчо Младенов и ЦСКА, написа gong.bg.  

Последната победа на спартаклии пък е отпреди 24 години. На 17 октомври те бият Левски с 2:1 след два гола на Анастас Петров. Точен за гостите е Захари Сираков.

Треньорът на домакините тогава е легендата на ЦСКА Ради Здравков, а загубата коства поста на наставника на Левски Вячеслав Грозни. Неслучайно преди срещата босът на Спартак Николай Ишков се пошегува, заявявайки: Ако е правилно, че ориста на Грозни зависи от този мач, да си купува самолетен билет за Украйна.

Впоследствие дипломираният кукловод се оказва добър оракул.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР